Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 42 150 065 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Futócipő teszt: Puma és Saucony beszámolók

pen | 2010-12-03 | 1 hozzászólás

Puma Complete Ventis női és férfiFutócipő tesztünk keretében egy Puma modell férfi és női változatát próbálhatták ki tesztelőink, valamint a Saucony egy stabil és egy versenycipőjét. Következzen a Puma Complete Ventis valamint a Saucony Grid Type A2 és a Progrid Hurricane 11 tesztbeszámoló.

Futócipő teszt: Bemutatjuk a Puma cipőket

pen | 2010-07-09 | 6 hozzászólás

Puma Complete Ventis női és férfiTavaszi futócipő tesztünk keretében a Puma futócipők közül a Complete Ventist kaptuk meg tesztelésre, mind a férfi, mind a női változatát. Ez a stabilitást a párnázottsággal ötvöző csúcskategóriás cipő elsősorban biomechanikailag hatékony stílusú, gyorslábú futók számára lehet ideális társ. Köszönjük a tesztcipőket a PUMA Hungária Kft-nek.

Kiválasztottuk futócipő tesztelőinket

pen | 2010-05-30 | 46 hozzászólás

Futócipő tesztAz általatok leadott szavazatok alapján kialakult sorrendet figyelembe véve némi végső válogatás és cipő - tesztelő párosítgatás után megszületett tavaszi cipőtesztelőink listája. Nagyon köszönjük mindenkinek a jelentkezést és a szavazást. Időközben kettővel megnőtt a tesztcipők száma, így reményeink szerint a következő hetekben 18 remekbe szabott cipőteszt beszámolóval jelentkezünk majd!

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke