Fuss 2018-ban 2018 km-t!

szaboaron86 67 km Futás 2013-03-02-n 08:30-kor

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

08:18:00

Távolság

67 km Szint: 2600 m

Tempó

07:26 p/km (8.07 km/h)

Pulzus

Átlag
154
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Bükki Kilátások Hard

Elöljáróban annyit hogy OJoe-val toltuk. Az elején úgy éreztük hogy itt csak a hardcore arcok vannak meg mi. De a végén megbizonyosodtunk, hogy volt helyünk a mezőnyben. 

Utoljáróban:Felsőtárkányban reggel fél 8-kor, 24 elszánt sporttárssal álltunk a Hard rajtjában. Szépen megindultunk ki-ki a maga tempójában. Félelmetes volt látni hogy Carlos meg Olipapa hogy megrántják egyből az elejét. A Zöld kőig sikerült beletennünk egy kerülőt, Józsival és Szaszával, de szerencsére 1km-nél nem volt több. Kicsit a kavarodás után visszább vettünk, amit különösen díjaztam, mert fontolgattam, hogy letiltom magam, mielőtt megölnek felfele. Szalajka völgyet elértük 2.18alatt ami táv/szintbe egy Balboához volt hasonló, igaz itt 12km alatt raktuk bele a szintet. Itt sikerült még a településen belül továbbfutni a főúton anélkül hogy észrevettük volna a jobbra mutató jelzést... kicsit fejbe is vágott minket hogy a táv 1/3-nál ez a második bónusz körünk. Szalajka forrástól Istálóskőig kőkemény 2,5 km várt ránk 500m szinttel. Ezen a részen a leggyorsabb teljesítő kapott egy pöttyös trikót az-az Carlos. Ezután 18km havas rész következett 700-900m körüli magasságba, amit Szaszával vonatozva tettünk meg. Nagymező fele az aszfalton Szasza beleváltott, így már ketten folytattuk a továbbiakban. Itt voltunk 5.18 körül ami a maratoni részidőt jelentette kb 1900m szinttel. Az Ep-ről visszafele futva már Csanya oléolézott pár perc előnnyel. Hór völgy után már látótávolságon volt, erre Józsi elkezdte tolni neki. Amire ráfutottunk, nem voltam már a legjobb állapotba, de picit visszább is vettünk pár szó erejéig. Csanya viccesen meg is jegyezte, hogy neki itt a vége, kardjába dől hogy még mi is megelőzzük. :)  Ódorvárnál sikerült megfognunk még egy arcot. Tovább ereszkedtünk az utolsó itató-etetőig a Völgyfő-házhoz,  ahonnét már légüres térbe tettük meg a hátralévő 7kilit még meglepően jó futómozgással. Beérve 8.19nél check-oltunk. Ami nagy meglepetés volt mindkettőnknek, mert reálisan 9,5-10 órát saccoltunk még az elején magunknak.  A Bükk fantasztikusan szép volt végig, jó volt picit megismerni.

Bükkiki

 

BükkikiHard

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

14 hozzászólás

skia86 képe

skia86 2846 napja

GRAT.

Nem semmi.

gergő képe

gergő 2873 napja

nagyon is van a mezőnyben helyetek. túlságosan is. inkább maradjatok a rövidebb távoknál :))). nagyon jót mentetek basszus. és nagyon egyben voltatok a végére (főleg rajtad látszott úgy, mintha alig mentetek volna..). na egyszóval grat!

Bozót képe

Bozót 2875 napja

Wow, komoly! Mondom én, hogy ha felmegyünk Galyavárazni te két kört mész amíg én egyet :)))))

szaboaron86 képe

szaboaron86 2875 napja

Köszi mindenkinek!  

Kata, a végén még szavadon foglak. ;)

pátyalso képe

pátyalso 2875 napja

Gratulálok,szuper vagy ! :-)

NagyKata képe

NagyKata 2875 napja

Nem semmi, gratulálok még egyszer! Lógok még a befutó sütivel.:-)

dilisuni képe

dilisuni 2875 napja

Gratula, már amikor kiírtad tervként tudtam, hogy gyönyörűen megoldod, így is lett. Hihetetlen tempóban fejlődsz, lassan már az elejének is számolnia kell veled.

szasza képe

szasza 2875 napja

bravo, bravo, jól mentetek. Józsi úgy gurult lefel, hogy öröm volt nézni ...jók vagytok

lacika76 képe

lacika76 2875 napja

Nagy gratula! :-)

marky képe

marky 2876 napja

ne becsüld le sose magad :) gratulálok Áron!

janos.baranyi képe

janos.baranyi 2876 napja

Nagyon betyáros! Gratula Áron!

jrichard76 képe

jrichard76 2876 napja

Hát itt is grat!!!

Jó ez az 5000kcal, kettő, de inkább három nap ülőmunka alatt megy el ennyi, te meg 8 óra alatt megoldottad. Tényleg, ettél közben?

dilisuni képe

dilisuni 2882 napja

öööööööööö... keresem a szavakat... megvan... de túl csúnya ahhoz, hogy leírjam... nem semmi vagy... hajráááá ;))

janos.baranyi képe

janos.baranyi 2887 napja

baszki

Szeretnéd értékelni ezt az edzést, vagy beszélgetni a sportolóval? Megteheted az Edzésonlineon!

Megnézem az edzést az Edzésonlineon

Jelentkezz be az oldalra

Nincs még Edzésonlineos hozzáférésed? Regisztrálj most

Regisztráció