Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 55 726 817 km-t sportoltatok

Hahota

Létrehozta: kán  |  2008-08-22 12:42:16-kor

Hallottál egy jó viccet?
Tudsz egy jó sztorit?

Van egy poénos képed vagy videó linked?
Oszd meg velünk, hadd nevessünk mi is egyet...Laughing

torolt_12 2011-09-01 00:25:12 | 220
torolt_12 képe

A vélemény olyan, mint a s*gglyuk: mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra! :D

forgi 2011-08-25 07:00:57 | 219
forgi képe

A sípcsont az a csont amelyik segít a bútort a sötétben megtalálni.

leon01 2011-07-13 21:46:26 | 218
leon01 képe

- Te Joeismered a szex-rodeót?

- Még soha nem hallottam róla.Mesélj...

- Szóval: hátulról megleped az asszonyt,s amikor már kellőképpen bemelegedtetek a játékba,gyöngéden a fülébe  

súgod "Tudod drágám,ez az a figura amit a barátnőm is a legjobban szeret! "

- Na és?

- Na és ezután minimum 8 másodpercig rajta kell maradni...

Bozót 2011-07-02 22:17:59 | 217
Bozót képe

Gyöngyszemet leltem :) Mire nem jó a fórumok visszaolvasása :))

Két diszjunkt halmaz sétálgat egy aukción. Egy szép rézkarcot mutatnak be, mire az egyik halmaz így szól:

- De szép! Nem vesszük meg?

- De drágám, tudod, hogy nekünk nem lehet metszetünk

Sipi 2011-07-02 20:23:07 | 216
Sipi képe

A kávéházban egy francia fogyasztja a reggelijét: kávé, kifli, vaj és dzsem az asztalon, amikor megjelenik egy rágógumizó tipikus amerikai férfi, és se szó, se beszéd leül az asztalához.

A francia ügyet sem vet rá. Egy idő múlva az amerikai nem bírja tovább:

-       Ti franciák mindig megeszitek az egész kiflit?

-       Persze - morogja mogorván a francia.

Az amerikai kifújja a rágóját, megvárja, míg szétpukkan, majd így folytatja:

-       Mi az Államokban csak a belsejét esszük meg - csámcsogja. A héjat konténerbe gyűjtjük, újra feldolgozzuk, kiflit sütünk belőle, és eladjuk Franciaországba.

A francia csak hallgat. Ám az amcsi csak nem hagyja abba a piszkálódást:

-       Dzsemet esztek a kiflihez?

-       Hát persze! - vakkantja oda a francia.

-       Mi nem - mondja az amerikai hangosan kérődzve. Mi odaát friss gyümölcsöt eszünk reggelire, a héját konténerbe gyűjtjük, újra feldolgozzuk, dzsemet főzünk belőle, és eladjuk a franciáknak.

-       És mit csináltok a használt óvszerekkel? - kérdezi a francia.

-       Természetesen kidobjuk őket - vágja rá az amerikai.

-       Mi nem - válaszol a francia. Mi összegyűjtjük a gumijainkat, újrahasznosítjuk, rágógumit készítünk belőle és eladjuk az USA-ba.

eftomi 2011-06-28 21:30:47 | 215
eftomi képe

Úszás:

A halak úszóversenyén a kommentár: A lepény hal jön elsőnek, a remény hal meg utoljára ...

Sipi 2011-06-22 21:17:26 | 214
Sipi képe

A Duna tévések lemennek vidékre, hogy bemutassák, hogyan élnek ott az emberek, hogy telik egy nap falun.

Megkérik az egyik paraszt bácsit, hogy mesélje el, mit szokott csinálni, reggeltől estig. - Hát,hajnalban fölkelek, oszt megiszok egy kupica pályinkát.

- Állj, állj, ez így nem lesz jó! Csak nem mondhatjuk a nézőknek, hogy maguk már korán reggel ivással kezdik a napot.

Tudja mit? Mondja helyette azt, hogy fölkel, és elolvassa az újságot. Na, tessék. Fölvesszük újra.

Hát, hajnalban fölkelek, oszt elolvasom az újságot. Adok enni a malacoknak, oszt kiolvasok még egy újságot. Délelőtt kint dolgozgatok a fészerben,

oszt kiolvasok közbe két-három könyvet. Délben ebédhez elolvasok két magazint, aztán ebéd után körbejárom a birtokot.

Közben elolvasok még egy könyvet. Este behajtom az állatokat, aztán kiolvasom az esti újságot. Utána átmegyek a könyvtárba, ott együtt

olvasgatunk    a haverokkal, de az csak 10-ig van nyitva. Utána még át szoktunk menni a Józsihoz, mert annak bazdmeg saját nyomdája van...

kipage 2011-06-19 16:25:09 | 213
kipage képe

Ezen a játékon besírtam.. egyből rákattant a család, végig is nyomtuk.

Előzmény: zenoka (208)  
Sipi 2011-06-19 14:08:13 | 212
Sipi képe

Európai tudósok folytattak kutatásokat az alkoholnak az egészségre gyakorolt hatásairól, és egyértelműen megállapították az alábbiakat:

Vodka     + jég   = károsítja a vesét

Rum        + jég   = károsítja a májat

Whiskey  + jég  = károsítja a szívet

Gin           + jég   = károsítja az agyat

Ki hitte volna, hogy az a rohadt JÉG tesz tönkre bennünket!?

HarcsaBarna 2011-06-07 17:08:19 | 211
HarcsaBarna képe

Falusi szín. Takaros porta az Unió magyar tartományában valahol az Alföldön (vagy a keleti végeken, Szlovákia, Lengyelország, Bulgária, Románia. A neveket meg helyettesítsd Joskuval, Sztyepannal, stb.). Kivonul az EU bizottság Józsi bácsihoz, hogy ellenőrizze, mit ad a disznóinak. Komisszár: Na, Józsi bácsi mit etetünk, mit etetünk? - Hát mit, moslékot, darát, főtt krumplit. Innen kapjuk az iskolából... - Micsoda?? Moslékot? Ólat bezárni, disznót kényszervágni, támogatást megvonni!! Józsi bácsin végrehajtják az EU rendeleteket, amit könnyezve panaszol el Pista bácsinak, a falu másik gazdájának. Ám Pista bácsi sem kerüli el Brüsszel szemét, nála is ellenőrző látogatást tesznek. - Na Pista bácsi, mitől ilyen szép a malac az ólban? (fifikás, mert már hallotta, hogy járt Józsi komája) - Ezek kérem szépen csak dán premixet, amerikai szóját, brit húslisztet kapnak egy kis kukoricával. Csakis ISO tápokkal etetek! - Micsoda?? Hát nem tudja, hogy a húsliszt, dögliszt etetése már a tizenötöknél is tilos volt? Nem hallott még a BSE kórról? - Én kérem alássan... - Kuss! Szankció, retorzió, telepbezárás!! Pista bácsi bánatosan meséli el Feri komájának esetét az EU bizottsággal, és siratja malackáit. Természetesen Feri koma sem ússza meg a látogatást. Feri bácsi készül. - Na Feri bácsi, mit etet ezekkel a süldőkkel? - Ezekkel? Semmit. Mindegyiknek adok reggel egy eurót, oszt azt vesznek rajta, amit akarnak!

zenoka 2011-06-06 13:10:04 | 210
zenoka képe

meg egy motivacio futashoz:Nevetés:
zombies

Sipi 2011-05-28 13:40:59 | 209
Sipi képe

A hosszú szerelem titka : A friss házaspár két hete élt házasságban. A férj, bár nagyon szerelmes volt, alig várta, hogy elmenjen a haverjaival egy kicsit szórakozni. Így szólt a felségéhez: - Édesem, mindjárt jövök! - Hova mész, cuncimókus? - kérdezte a feleség. - Lemegyek a bárba, drágám... Iszom egy sört. A feleség így válaszolt: - Egy sört szeretnél, szerelmem? Kinyitotta a hűtőszekrény ajtaját és 25 különféle sört mutatott a 12 különböző országból, mint Németország, Hollandia, Japán, India stb. A férj nem tudta, mit tegyen, az egyetlen, ami eszébe jutott, a következő volt: - Igen szívem, de a bárban... tudod... hűtött poharat adnak. Még be sem fejezte a mondatot, a feleség közbeszólt: - Hűtött poharat szeretnél, angyalpofa? Egy hatalmas söröskorsót vett elő a hűtőből, annyira hideget, hogy őt magát is kirázta a hideg. A férj, kissé sápadtan, ezt mondta: - Igen drágám, de a bárban olyan finom előételek is vannak ... Nem maradok sokáig, mindjárt jövök. Megígérem. Rendben? - Előételt szeretnél, szívem csücske? Azzal kinyitotta a konyhaszekrényt és 5 különböző előételt vett elő: csirke szárnyat, malac sültet, gombasalátát stb. - De édes szívem... a bárban... tudod... jó mocskos kis dumákat is lehet hallani... - Mocskos dumákat akarsz, életem? Na ide figyelj, te f*szfej! Idd meg azt a rohadt k**va sörödet abból a kib*szott hűtött korsóból és zabáld meg a kib*szott sültjeidet, mert házas vagy, b**meg, nem mész sehova!! Megértetted, seggfej?!

zenoka 2011-05-26 11:20:31 | 208
zenoka képe

aki szereti a flash jatekokat
futo menedzser jatek.. a kedvenc futonk fejlesztesehez mindenfele ugyesegi jatekon keresztul vezet az ut.. leginkabb rovid tavu futasok vannak benne:) idotoltesnek tokeletes:)
http://armorgames.com/play/11440/animal-raceway

Bozót 2011-05-26 11:11:26 | 207
Bozót képe

Szőke nő a számítógép-kezelői tanfolyamon:

-Lacíííí, mit is kellett csinálni?

- Nyomd meg a C-t!

- LaCCCíííí, .....

posztizoli 2011-05-25 18:45:12 | 206
posztizoli képe

Két néni eteti a galambokat.

Megszólal az egyik:

- Ezek a galambok olyanok, mint a politikusok!

-Hogy érted ezt?

-Amíg lent vannak a földön, a tenyerünkből esznek, de amint felemelkednek, a fejünkre szarnak!

Sipi 2011-05-14 20:51:50 | 205
Sipi képe

Kohn mondja a fiának:
 - Ábrahám 25 éves vagy, itt az ideje, hogy megnősülj, és valami állást
keressek neked.
- Ki jönne hozzám, hát én nem nagyon ismerek senkit - mondja a fia.
- Mit szólnál a Bill Gates lányához? - kérdi az öreg.
- Nem lenne rossz....

Elballag az öreg Bill Gateshez, és azt mondja neki:
 - Helló Bill! Mit szólnál hozzá, ha a fiam elvenné a lányodat feleségül?
- Miért venné? Ki a te fiad? - kérdezi Gates..
- Hát ő az Amerikai Nemzeti Bank elnökhelyettese. -feleli az öreg.
- Hát lehet róla szó....

Elballag az öreg az Amerikai Nemzeti Bank elnökéhez, és mondja neki:
 - Nem venné fel a fiamat ide a bankba alelnöknek?
- Miért venném? Ki a maga fia? - kérdezi az elnök.
- Hát nem tudja? Ő a Bill Gates veje.

posztizoli 2011-05-02 19:41:34 | 204
posztizoli képe

Székely bácsi bemegy a kocsmába,kér tíz felest.

A poharakat sorbarakja, az elsőt és az utolsót kiönti.

A többit annak rendje módja szerint megissza.

Kérdi tőle a kocsmáros:

-Bátyám, azt a kettőt mért öntötte ki?

-Az elsőtöl mindég kiráz a hideg, az utolsótól meg hányni szoktam.

RunKa 2011-03-25 11:00:04 | 203
RunKa képe

hát ez jó :))))

Előzmény: oroby (202)  
oroby 2011-03-25 07:51:48 | 202
oroby képe

Esőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő

V.Petra 2011-03-17 12:35:05 | 201
V.Petra képe

Ehe-ehe! Rám mindkettő illik. Szóval mindkét oldalon magamra ismertem!

Előzmény: zenoka (200)  
zenoka 2011-03-17 12:31:04 | 200
zenoka képe

http://www.blikk.hu/data/files/kepregeny/garfield/2011_03_17.jpg

posztizoli 2011-03-10 12:54:35 | 199
posztizoli képe

Két cápa találkozik.

-Te mit reggeliztél?

-Szőke nőt! És te?

-Politikust!

-Honnan tudod, hogy az volt?

-Nem volt gerince, a pofájáról hiányzott a bőr, és ki volt nyalva a segge!

Sipi 2011-03-07 18:11:09 | 198
Sipi képe

Az öreg zsidó sétál a tengerparton egyetlen unokájával. Hirtelen egy hatalmas hullám elragadja a kisfiút.

Az öreg felnéz az égre, és így szól:

- Ó uram, ő volt az én egyetlen unokám, hogy vehetted el tőlem ilyen borzasztó módon? A fiam és a felesége sose fogja magát túltenni ezen a veszteségen!

Egy újabb hatalmas hullám visszalöki a kisfiút az öreg lábához.

A nagyapa felnéz az égre, és így szól:

- Volt rajta kalap is!

Shrek 2011-03-03 21:31:07 | 197
Shrek képe

A feleségem, amikor a tévé előtt ültem, megkérdezte: - Mit nézel? - A port ... Ezután veszekedni kezdtünk.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

A feleségem azt mondta, ad egy támpontot, hogy mit szeretne születésnapjára: Legyen vörös, és menjen 0-ról 100-ra 3 másodperc alatt. Ajándékoztam neki egy piros fürdőszobamérleget. Ezután veszekedni kezdtünk...

A feleségem a tükörben magát nézegetve azt mondta: Rettenetesen nézek ki, öreg, kövér és ráncos vagyok. Most tényleg szükségem volna egy bókodra! Azt mondtam: De a látásod nagyon jó... Ezután veszekedni kezdtünk...

Elkísértem a feleségemet egy osztálytalálkozójára. Egy volt osztálytársa egyik poharat a másik után ürítette ki, és alaposan berúgott. Megkérdeztem a feleségemet, hogy ismeri-e? Persze, felelte. Együtt jártunk, és mikor vége lett, elkezdett inni, és azóta nem tudta abbahagyni. - És még mindig ünnepli? - kérdeztem .... Ezután veszekedni kezdtünk...

A Tescoban megkérdeztem a feleségemet, hogy ne vegyünk-e egy láda sört 15 Euroért. Azt mondta, nem, és anélkül hogy megkérdezett volna, vett valami beauty-krémet 65 Euroért. Mondtam neki, hogy egy láda sör többet segítene abban, hogy szépnek lássam, mint a krém .... Ezután veszekedni kezdtünk.

Shrek 2011-03-01 13:56:16 | 196
Shrek képe

Miért dörzsölik a nők a szemüket reggel felkelés után?
- Mert nincsenek tökeik, amiket megvakarhatnának.

eftomi 2011-02-28 11:29:38 | 195
eftomi képe

Afrikai küldöttség látogat Oroszországba.
A vendéglátók megmutatják az orosz rulettet:
- Valaki a halántékához tart egy forgótáras pisztolyt és elsüti.
- És mi ebben a rulett? - kérdezik az afrikaiak.
- A hat golyó közül az egyik igazi...

Nem sokkal később az oroszok mennek vendégségbe.
- Nekünk is van ám rulettünk! - dicsekszenek az afrikaiak.
- Tényleg? És milyen az?

Erre behívnak hat csinos, teljesen meztelen színes bőrű nőt és letérdepeltetik őket körben.
- Uraim, parancsoljanak! A hölgyek franciásan, szájjal szeretik...
- Rendben, ez nekünk jó, de mi ebben a rulett?
- Hogy az egyikük kannibál...

Bozót 2011-02-22 11:07:26 | 194
Bozót képe

Óriási! Idomított halak 

RunKa 2011-02-19 14:28:14 | 193
RunKa képe

ezt úgy kell, hogy folyamatosan kattingass a képekre :)

Előzmény: Bozót (187)  
Bozót 2011-02-19 11:34:43 | 192
Bozót képe

Ha még csak most kezdődött el fut, akkor valószínűleg fogalma sincs, milyen iliotibial zenekar, nem is beszélve ha a szervezetben. 

Muahhahah :))))))) A fordítóprogik diszkrét bája :)

Előzmény: Tündüs (191)  
Tündüs 2011-02-18 22:44:42 | 191
Tündüs képe

óóó egy gyöngyszem

posztizoli 2011-02-17 18:45:51 | 190
posztizoli képe

-Kisunokám, mit mond a tehén?

-Múú..

Mit mond a cica?

-Miaú.

Mit mond az egér?

-Klikk!!

HarcsaBarna 2011-02-11 19:40:39 | 189
HarcsaBarna képe

3 nyugdíjas beszélget az öregkorról.

Az első:- Kimentem a kertbe kapálni, de csak lihegtem, nem bírtam semmit csinálni. A szívem nem bírja, tudjátok, a szív, a szív már nem a régi.

A második:- Kimentem én is a kertbe kapálni, de amikor lehajoltam, alig bírtam felegyenesedni. Tudjátok, az ízületek, az ízületek már nem a régiek.

A harmadik:- Fekszem az ágyban, ránézek mellettem a mamára, olyan kanos lettem, hogy
mondom neki: Te mama, nem d....nk egyet? Mire Ő: Hülye vagy papa? Most fejeztük be 5 perce!

Tudjátok, a memória, a memória már nem a régi!

oroby 2011-02-11 19:27:51 | 188
oroby képe

Ez nagyon jó :D megtaláltad a kombót?

Előzmény: Bozót (187)  
Bozót 2011-02-11 19:16:32 | 187
Bozót képe

Hahota :)

Briel 2011-02-11 16:24:11 | 186
Briel képe

- Hallotta, hogy New Yorkba minden 5 percbe elütnek egy embert?

- Szegény ember, hogy bírja??

Bozót 2011-02-11 14:42:38 | 185
Bozót képe

Muahhahaha :D   (vagy sírjunk?)

Előzmény: pecsenye (183)  
csetbalu 2011-02-11 14:20:00 | 184
csetbalu képe

aztaszájbavágott életbe...:) ez nem kicsit...:) második olvasás utáni röhögőgörcs okozta fulladás után talán megmaradok:)

Előzmény: pecsenye (183)  
pecsenye 2011-02-11 13:52:07 | 183
pecsenye képe

"- Úgy szeretnék egy mondatot helyesen leírni!
- S mit, Pál?" 

"- Úgy szeretnék egy mondatot helyesen leírni!

- S mit, Pál?" 

posztizoli 2011-02-10 21:18:14 | 182
posztizoli képe

Szőke nő az orvosnál.

-Doktor ur , ettem egy dobozból, amire az volt ráírva, hogy MÉRGEZŐ! Most meg fogok halni?

-Persze, attol mindenki meghal!

-Mindenki!? Úristen mit tettem....!!??

forgi 2011-01-21 18:21:30 | 181
forgi képe

Az ír tánc eredete:

posztizoli 2011-01-18 13:02:43 | 180
posztizoli képe

-Józsi bácsi, kapcsolja be a hallókészülékét!

-Mi van?

-Kapcsolja be a hallókészülékét!

-Várjál, nem hallom! Bekapcsolom a hallókészülékemet! Mondjad!

-Semmi...Most már semmi!

-Jó! Akkor kikapcsolom!

oroby 2011-01-15 21:34:29 | 179
oroby képe

Most láttam a TV-ben, akkorát röhögtem... Nevetés

csetbalu 2011-01-12 22:14:19 | 178
csetbalu képe

Mi az a tőzsde?

Kohn megkérdi Grüntől, mi az a tőzsde?

Hát, Kohn barátom, nem olyan egyszerű azt elmondani, hogy te is megértsd. Megpróbálom egy könnyű példával:

Veszel egy tyúkot, az tojik egy tojást. kikel a kiscsibe, tyúk lesz, tojik az is egy tojást, kikel a kiscsibe, kiscsibéből tyúk lesz, újra tojás szépen előre.

aztán jön egy árvíz és elviszi az összes tyúkodat. mire azt mondod: a kurva életbe, kacsát kellett volna venni.

na ez a tőzsde...

HarcsaBarna 2011-01-12 19:12:02 | 177
HarcsaBarna képe

A mai szingli nő... 

Volt egyszer messzi földön egy önálló, magabiztos hercegnő, aki egy szép napon a kastélya melletti zöldellő mezőn, a kristálytiszta tó partján, környezeti kérdésekről elmélkedve egyszer csak meglátott egy nagy, zöld békát. A béka ráugrott a hercegnő térdére, és azt mondta:
- Ó, csodálatos hölgy, valamikor daliás herceg voltam, amíg el nem átkoztak. Ha megcsókolnál, ismét jóvágású fiatal herceg lehetnék, és akkor drágám, összeházasodhatnánk, beköltözhetnék a kastélyodba az anyámmal együtt, ahol főzhetnél, moshatnál ránk, nevelhetnéd a gyerekeinket, és emiatt örökké boldog és hálás lehetnél nekem!
Aznap este, miközben a hercegnő könnyű vacsoraként, enyhén fehérboros hagymamártásban megfuttatott fenséges békacombot szopogatott, magában elmosolyodva így szólt:- Én ezt kurvára másképp gondolom...

posztizoli 2011-01-09 15:59:34 | 176
posztizoli képe

-Uram, ön az erős szervezetének köszönheti, hogy meggyógyult!

-Jó, hogy mondja doktor úr, már éppen fizetni akartam!

posztizoli 2011-01-06 16:58:27 | 175
posztizoli képe

Jean, vegyen fel futócipőt!

Minek, uram?

Átfutjuk a mai ujságokat!

Shrek 2011-01-01 12:42:53 | 174
Shrek képe

A bölcsészhallgató egy hosszúra nyúlt ivászat után meginvitálja az ivócimborákat a lakására, levezetni a bulit. Ahogy körbejárják a lakást, kiszúrják, hogy az egyik szobában a falon van egy hatalmas fémgong mellette egy jókora ütővel. Kérdik a házigazdát:

-Hát ez meg mi?

-Ez kérlek szépen egy beszélő óra!

-Beszélő óra? Hát ezt meg hogy...?

A házigazda felkapja az ütőt, ráhúz a gongra egy isteneset, hatalmas döndüléssel. Mire a fal túloldaláról elordítja magá valaki:

-A kurva anyád, hajnali fél három van!!!

oroby 2010-12-28 09:08:35 | 173
oroby képe

MeglepettMeglepettMeglepettMeglepett 

Húzódzkodás és tolódzkodás terén is van mit tanulni Nevetés

Előzmény: HarcsaBarna (172)  
HarcsaBarna 2010-12-28 06:49:00 | 172
HarcsaBarna képe

ez nem annyira vicces:

http://www.youtube.com/watch?v=QXCwz2sDc24

oroby 2010-12-22 11:35:24 | 171
oroby képe

Itt van beágyazva: