Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 731 675 km-t sportoltatok

Az Online Edzésnapló kalkulátorok oldalai összegyűjtik mindazokat a kalkulátorokat, amik hasznos segítséget nyújthatnak edzéseid, versenyeid megtervezéséhez. Az eredmények minden esetben becslésnek tekintendők, ezektől egyénileg eltérhetsz, de iránymutatónak mindenképpen ajánlott használatuk!
Hamarosan újabb kalkulátorokkal tervezzük bővíteni az oldalt, úgymint:
  - Versenyrészidő kalkulátor
  - Edzéstempó kalkulátor

Kalkulátor Leírás
Pulzustartomány kiszámítása >> A nyugalmi és maximális pulzusod alapján kiszámítja, hogy milyen százalékon mekkora pulzussal kell edzened
BMI kalkulátor (test tömeg index) >> Magasságod és testsúlyod alapján kiszámolja az aktuális testtömeg indexedet
Versenyeredmény kalkulátor >> Egy megadott táv és idő alapján meglehetősen pontos becslést ad a megadott versenytávon várható idődről!
Tápanyag és kalória kalkulátor futóknak >> A megadott fittnesz adatok alapján és a tervezett fogyás alapján kiszámolja, hogy milyen tápanyagból mennyit kellene naponta bevinned a szervezetedbe!
Kalória felhasználás kalkulátor >> A testsúlyod, sport tevékenységed és a sportolásod során megtett távolság alapján kiszámolja a felhasznált kalória mennyiséget!
Életkori tényező kalkulátor >> Az életkori tényező kalkulátor a különböző életkorban elért sportteljesítmények összehasonlíthatóságát teszi lehetővé.