Plecsnimánia
Létrehozta: RunKa | 2010-10-01 09:47:15-kor
Ha van -és miért is ne lenne- olyan érmed, amire büszke vagy és a fotóját + 1 hozzáfűzött mondatot megosztanál velünk, tedd ide, hogy mi is veled örüljünk :))
Köszi:-)
Érdekes módon az okleveleket jobban szeretem. Mikor nincs kedvem edzeni, vagy kicsit fáj itt-ott, akkor ránézek a 2005-ös nagyatádi oklevélre, ahol 13 órán keresztül nem tudtam pisilni, és hihetetlen kínokat álltam ki, elröhögöm magam: és megyek edzeni. Ha azt kibírtam, akkor már mindent kibírok - vagy nem:-)
Előzmény: Bozót (76)
Köszönöm! Igen, elég sok van még, de sokat elajándékoztam a rokonok, barátok gyerekei között. Itt vannak a maradékok:
Ebben benne vannak kis feleségem maraton és ultrafutás érmei is.
A bécsi maraton érmek elég egyediek. Szívesen felteszem öket egyenként, ha érdekel valakit.
Habár tegnap Erika gúnyosan mondta: mi van pakolod magad? Ehhez tudni kell, hogy én nem szeretem hordani a kapott trikókat az utcán.
Nagyon sok maraton, ironman trikót is elajándékoztam, söt a 2000-ben kapott Fuji ironman hátizsákot is egyböl odaadtam egy ismeretlennek, aki váltóban indult. Láttam rajta, hogy fáj a szíve, mert csak az egyéni indulok kaptak.
Előzmény: RunKa (75)
Nagyon szépek, egyediek ezek a plecsnik :) Gartulálok mindhez, gondolom több is van még :)
Köszönöm a magyarázatot, és a gratulációt.
Akkor most megpróbálom, ahogy mondtad:
2010 Nagyatád
2011 Nagyatád - ezért megszenvedtem. Sérülten, kevés edzéssel indultam.
Előzmény: Bozót (72)
Kisebbet :)
Például úgy is jó - és nem kell a képeidet szabdalni - hogy a kép beszúrása ablaknál átváltazs a "Megjelenés" fülre és a "Dimenziók" cimkénél átírod a méretet párszáz pixelre. Ne aggódj, az arányokat tartja, nem lesz nyomi a képed. (ha le akarod csekkolni, hogy néz ki, visszalépsz a másik fülre és a nézőkében látod mekkora lesz)
Irigylésre méltó teljesítmény van a plecsnijeid mögött! Grat!
Előzmény: pudingman (70)
Semmi gond, kicsit nagy lett a kép. Este majd belenyúlunk és lekicsinyítjük.
Előzmény: pudingman (68)
A képet, amit ide be szeretnél szúrni, előbb fel kell töltened itt egy albumba. Azt így kell csinálni:
Hogyan tudok képeket feltölteni?
Képeket csak albumokba lehet feltölteni, ezért először is egy albumot kell létrehoznod. Bejelentkezés után a bal menüben a "Képeim" gombra kattintva megnyílik a képeidet tartalmazó albumok listája. Ez alapesetben természetesen még üres. Hozz létre egy albumot vagy albumokat ("Új album létrehozása" gomb segítségével), majd a létrehozott albumba az "Új kép feltöltése" gombbal tudsz képeket feltölteni. A kép feltöltésekor a megnyíló ablakban a "Browse" gombra kattintva tudsz tallózni a számítógépeden lévő képek között. A kiválasztott képnek kötelező adni egy címet, és ha akarsz, egy rövid leírást is írhatsz hozzá. Ezután a képet a "Feltöltöm" gombbal tudod képtáradba tölteni.
Ezután gyere vissza ide a topikba és jöhet az, amivel próbálkoztál, tehát kép beszúrása ikon -> kiválasztod az albumot, amibe feltöltötted a képet -> beszúrás gomb.
Előzmény: pudingman (65)
Sziasztok
új vagyok még itt, nem ismerem ki magam a kép beszúrással. Hogy tudok képet beszúrni?
Rákattintottam a képbeszúrásra: a válassz albumot - nem csinál semmit.
Ilyenek vannak még: Kép URL - szintén nem csinál semmit.
Kép helyettesítö szövege - Cím: mik ezek?:-)
Lehet, hogy nagyon béna vagyok?:-)
Andika! Told fel az érmeideet, had gyönyörködhesünk :)
Szombaton én is szerzek egyet :D
Grat. a Wink maratonhoz.
Lassan én is rakok fel új érmeket, van 3 db idén eddig. Jövő héten meg bővül egy Balcsikerülő éremmel is...
Sziasztok
Szeretnék vasárnap feljutni bp-ra a k-h maratonváltóra Szekszárdról, esetleg Paksról ,,és vissza is. benzinbe beszállok.
köszi
te:l. 06 20 2193035
Ma begyüjtöttünk páran egy szép velencei tókerülő érmet. Nagyon szép. :-)
mi az hogy csak???? az neked semmi ??? nekem is "csak" egy 30-as Spar van :D
Előzmény: Marcellus74 (56)
azt be kell, hogy valljam, hogy a két SPAR csak a 30km-es. Athénra időzítettem a szüzesség elvesztését. :-)
Szerintem ez sem lesz csúnya: http://4run.hu/2011/02/nem-csak-szinesfem-gyujtoknek/
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nincs-e olyan infó a birtokotokban, hogy április 10.-én megrendezésre kerülő Budapesti Városvédő félmaratonon lesz-e érem a célba érkezéskor. Mert életem első félmaratonját emlékezetessé kell tennem mindenképp. Ha nem éremmel akkor, serleggel vagy valahogy másképp.
Előre is köszi a választ!
A kaposvári farsangi plecsni nekem is meg van :) Talán ez az egyik legszebb plecsnim, megérte a vádligörcs, idén az első.
Azt hiszem, ez az érem, magáért beszél. 2011 első plecsnije! :-)) Csodaszép, és a verseny is szenzációs volt, bár az igazat megvallva, meg kellett küzdeni érte! :-))))))
Nem az én jó eredményem volt jelen esetben a cél, hanem az hogy végigfusd a távot! És megcsináltad! Ez a lényeg!
A 21 km.-es eredményed is jó, ehhez tudsz viszonyítani, mert ez az első sík terepes félmaratonod. / de nem az utolsó /
Lesz érmed, teszünk róla!
Előzmény: tothg.gabor (37)
Nagyon köszönöm.
Én nem tudok gratulálni a tiedhez. Mondhatnám gyatra eredmény hozzád képest... Ja most jut eszembe, hogy engem ráncigáltál be a célba... :))))))
Előzmény: andi-ka1 (35)
Szívesen mennék, de össze kellene hozni BP-ről legalább három, de jobb négy embert egy kocsiba..
Vagytok még...autó van...????
Előzmény: Mira (31)
Gábor gratulálok a mai Yours trully futásodhoz....25 km.../ 2:38:50 /..Szép volt! Így tovább!
Előzmény: tothg.gabor (34)
Nahát :)))) Csupa-csupa félmaraton és maraton, gratulálok !!!!!
Hajrá az idei versenyeken is, gyűjtsél sok-sok plecsnit, hogy mi is megnézhessük !
Előzmény: andi-ka1 (28)
Köszi az infot, ha tehetem megyek, bár még a félmaraton is veri a tűrőképességeim felső határát... de amibe nem halunk bele attól erősebbek leszünk.
Ha év elején egy igazán különleges éremmel akartok gazdagodni, akkor gyertek Ti is a Kaposvár Dombjai Farsangi Félmaratonra! Garantáltan különleges lesz az érem! :-))
Dátum: Február 6. !!! Helyszín: Kaposvár
Bővebb infó: www.peterattila.hu vagy írjatok neki, ha részt szeretnétek venni a versenyen: petiatti@gmail.com !!!
Üdv!
Mira
Ebben az évben csak ezt az egy plecsnit sikerült begyüjteni. A dupla ironman plecsnijét nem tudtam megszerezni. Talán, majd jövöre?.....