Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 47 982 280 km-t sportoltatok

Teszteld te is

kedvenc sportcuccodat
majd írd meg róla a véleményed!

Kategóriák

Futócipő

65
teszt
Tovább a futócipő tesztekhez

Óra, GPS

12
teszt
Tovább a óra, gps tesztekhez

Kiegészítők

4
teszt
Tovább a kiegészítők tesztekhez

Megtaláltam az igazit! És ez sem csak női szeszély!

cseha    4023 napja

Termék: Under Armour - Attain

Összefoglalás

Megtaláltam az igazit!Kacsintás Bár a tesztre való idő rövid volt és az élettartamra vonatkozóan nincs még tapasztalatom, biztos hogy körülnézek a cég más termékei között is. Mindkét tesztelt felső tökéletesen tartja, amit tartani kell, ennek ellenére nem dörzsöl, nem nyom sehol. És emellett még szépek is!

Részletes teszt

Nyugodtan mondhatom, hogy a teszt szervezői jól választottak, amikor én kaptam a lehetőséget két Under Armour Attain top tesztelésére. Nem(csak) azért, mert pont erre a ruhadarabra volt szükségem, hanem mert elég kényes és kritikus "viselő" vagyok. Több márkát is kipróbáltam már, és bár rövid távonelőfordult már, hogy kényelmesnek tűnt, hosszú futások végén mégis gyakran "véres élményben" volt részem. Mindemellett pedig tudjuk, hogy a megfelelő sportmelltartó viselése nem csak esztétikai kérdés, hanem egészségügyi szempontból is elengedhetetlen! Úgyhogy kíváncsian vártam a számomra eddig ismeretlen gyártó termékeit.

 

1

A cég által megadott adatok: HeatGear® technológiájú, rugalmas anyagú sportmelltartó szellőző panelekkel, közepes intenzítású edzésekhez.


SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA!  Na, ez történt amikor először összeakadtam az "áldozataimmal". Olyan szépek, hogy bátrabbak meleg nyári napon nyugodtan önmagában is használhatják.

  A fehér darabot felpróbálva örömmel tapasztaltam, hogy a méretezés is jó. ( Előfordult már, hogy M-s méretként akkora darabbal találtam szembe magam, hogy azonnal "kisebbségi érzésem" alakult ki!Kacsintás) Egyedül a le- és felvételt éreztem kicsit nehézkesnek, mert hátul csak egy kapocs könnyítené meg a belebújást. Épp arra gondoltam, hogy akkor lenne tökéletes a dolog, ha pl. cipzárral záródna, amikor kiderült, hogy a gyártóknak profi gondolatolvasó készülékük is van beépítve, mert a fekete darabok közt megtaláltam a cipzáros verziót is. Egyébként ez a vékonyabb típus, de ezt a különbséget a gyakorlatban nem éreztem, valószínűleg azért, mert a vastagabba sem izzadtam bele.

 

2

 

Mindkettőt kipróbáltam rövid tempósabb futásoknál és hosszú futás alatt is.

A hatás azonnal érezhető volt: sportos lettem és 25 éves!Meglepett Ezen kívül a tempófutásnál 20-30mp-t javult a kilométerenkénti időm is... Persze az összefüggés tudományos megalapozottsága hagy némi kivetnivalót maga után, az biztos, hogy észre sem vettem, hogy rajtam van. Ez pedig szerintem a legjobb, ami ettől a ruhadarabtól elvárható. Nem izzadtam bele, nem nyomott sehol. Ezen kívül úgy érzem, hogy még a helyes testtartásban is segít egy kicsit, mert enyhén még a hátat is tartja. Le sem akartam venni.


A hosszú teszt mindkétszer több órás bringázás és 30km körüli futás volt, és leginkább kötözködő énem is csak nehezen talált kifogást. Kidörzsölésnek nyoma sincs, pedig a cipzár minden előnye ellenére is tartottam tőle, hogy esetleg nyomni fog. Lassan búcsút mondhatok az eddigi feldörzsölések emlékét képező egyedi tetkómnak is... Bár a teszt igen meleg időjárában folyt, az izzadság- és szagminta abszolút rendben volt  (a környezetem szerint is!). A hónalj résznél minimális nedvességet lehetett érezni utána, de menet közben semmi zavaró nem volt benne.A "nem cipzáros" darabnál beigazolódott, hogy ha az ember "most azonnal zuhany alá" állapotban van, akkor kicsit nehézkes gyorsan megszabadulni tőle. A hosszú futások után itt-ott megnyomta a  bőrömet, de ez nagyon hamar elmúlt és egyáltalán nem volt zavaró.

 

under armour

 

 

Örülök neki, hogy kipróbálhattam ezeket a topokat, engem teljes mértékben meggyőztek és bárkinek nyugodtan merem ajánlani, aki jó minőségű, kényelemes viseletet szeretne! 

Under Armour - Attain értékelése Megvennéd-e újra?
Minden pénzt megér, azonnal kérek még egyet
Design
Nagyon szép, legszívesebben egész nap nézegetném
Kényelem
Az egyik legkényelmesebb cuccom, ami valaha volt
Tartósság
Nagyon tartós, évek múltán is szinte új
Összesítés
(4.75 / 4)
Teszt értékelése
5 / 3 értékelésből

4 hozzászólás

pen 4004 napja
pen kpe

Egy rövid kérdés: az első darab a zipzárnál sem dörzsölt?

Sneci-ke 4003 napja
Sneci-ke kpe

nekem is a zipzár tűnik kényes pontnak ... egyébként szép darabok, érdekes a hátmegoldása

smarcsu 4003 napja
smarcsu kpe

menniyre lehet állítani (azaz saját magadra igazítani) a pántjait? és próbáltad pulzusmérővel is hordani?

cseha 4000 napja
cseha kpe

Nem nyom a zipzárnál sem. A helye minimálisan meglátszott, de semmi "sérülést" nem okozott.

A fehérnek állítható a pántja, a feketének nem!